Medlemsansökan

Nya medlemmar måste fylla i medlemsansökan och skicka in till styrelsen innan avgifterna betalas. Medlemskap i föreningen beviljas genom styrelsebeslut. Beviljat medlemskap bekräftas genom en kontakt från en styrelsemedlem samt tillsänt välkomstbrev.

Länk: Ansökan om medlemskap I 2 Skf 2016

Medlemsavgiften för 2016 är:

- Aktiv skytt 250 kr
- Nybörjare (första året)/junior/stödjande medlem 100 kr.
- Aktiva nationella pistolskyttar (ej lp) tillkommer en verksamhetsavgift 100 kr.
- 2016 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.
För att få tävlingslicens för år 2016 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening.
Medlemsavgift och verksamhetsavgift inbetalas på I 2 Skf pg 393578-0. Kom ihåg att uppge namn, adress och fullständigt personnummer.
/ Kassören
Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter