Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsfond

16 SEP 2018 21:50
Föreningen har en Ungdomsfond som har som mål att inspirera till fortsatt satsning inom de skyttegrenar som är upptagna i föreningens stadgar. Fonden har några enkla riktlinjer. Läs hur du går till väga för att söka medel ur fonden!
  • Skapad: 16 SEP 2018 21:50

 

Kungliga Värmlands Regementes Skytteförening har efter årsmötesbeslut 2018 startat en Ungdomsfond. Alla som är medlemar i föreningen kan ansöka om bidrag. Medel ur fonden skall användas för att bidra till att ungdomar får möjlighet att utvecklas som skyttar socialt, enskilt och i grupp genom bidrag eller bekostnad av resebidrag till tävling, kurser, lägerverksamhet etc. Beslut fattas av styrelsen i samråd med ungdomsledarna.

 

Här kan du läsa om mer detaljer exempelvis hur ansökan går till. Klicka på länken Ungdomsfond

Till ungdomsfonden kan man även lämna bidrag t.ex. med anledning av olika högtidsdagar och till minne av någon. Naturligtvis kan man lämna bidrag till fonden utan att ha någon speciell anledning annat än att bidra till föreningens ungdomsverksamhet. 

 
Skribent: Johan Ekstam
Epost: Adressen Gömd

Styrelsen - Hans Törnevik

Gevär - Johan Ekstam

Pistol - vakant

Automat - Nils-Erik Karlsson

Nya medlemmar måste fylla i medlemsansökan och skicka in till styrelsen innan avgifterna betalas. Medlemskap i föreningen beviljas genom styrelsebeslut.

Medlemsavgiften för 2019 är:

- Aktiv skytt 400 kr
- Nybörjare/junior 200 kr
- Stödjande medlem 100 kr.
- Aktiva nationella pistolskyttar (ej lp) tillkommer en verksamhetsavgift 100 kr.
- 2019 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.
För att få tävlingslicens för år 2019 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening, se även info www.skyttesport.se
Medlemsavgift och verksamhetsavgift inbetalas på I 2 Skf pg 393578-0. Kom ihåg att uppge namn, adress och fullständigt personnummer. 
/ Kassören
 

Postadress:
Kungl Värmlands Regementes SF - Skyttesport
Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info