Hoppa till sidans innehåll

Sunday July 23 2017


Sammanfattning söndag
Mästerskapen avslutades under söndagen med Militär snabbmatch och det hela flöt på mycket bra. Få en uppfattning om Militär snabbmatch genom att klicka på länken för att se en videofilm producerad av Claes-Håkan Carlsson. Action utlovas! 
Bild Skjutledare och grenansvarig håller fokus, medan andra passar på att slappna av innan markeringsjobbet. (Foto M Thöresson)

Bild Noggrannhet är A och O. Både som skytt och funktionär. (Foto M Thöresson)

Bild När 25 skyttar avlossar 125 skott på 6 sekunder under Militär Snabbmatch blir det rökigt värre. (Foto M Thöresson)

Bild Tävlingsledare Lars och Sveriges truppledare Lars-Göran i glatt samspråk vid resultattavlan. (Foto M Thöresson)

Bild Staffan Oscarsson höll fokus på rätt saker och tog ett antal medaljer med sig hem. (Foto M Thöresson)

Det blev ånyo en I 2-medalj då bitr. tävlingsledaren Hans Törnevik ingick i Sveriges segrande lag i H55. Grattis Hans, bra skjutet!
    Föreningen har fått emotta många fina lovord över tävlingarna som framfördes från deltagarna. I 2 Skf är väldigt glada att skyttarna har trivits med det sportsliga och alla runtomkring aktiviteter som arrangemanget kräver.  
    I 2 Skf känner sig stolta över tävlingarnas genomförande. I 2 Skf har emellertid inte jobbat helt själva. Vi har sannerligen goda kontakter och erhåller utmärkt hjälp från Karlstad Kommun som välvilligt ställer upp och bidrager med viktig utrustning, kunskaper och gott samarbete. Vidare har vi även glädjen att ha ett fint samarbete med Karlstads- Pistol och Sportskytteklubb (KPSK). Vi framför vårt varma tack till KPSKs hjälpsamhet och konstaterar att skytteanläggningen är väldigt ändamålsenlig och väl omhändertagen. Varmt tack!
    Alla funktionärer har gjort ett stålande jobb och bidragit till det goda resultatet. Ragnar Skanåker framförde i sitt tacktal speciellt den höga servicenivån till skyttarna, kunnigheten och den värmländska vänligheten. Vi är ödmjuka inför dessa ytterst vänliga ord.
    Mycket stort tack till alla våra totalt 24 föreningsmedlemmar som ställt upp och jobbat under tävlingen och även till de 8 st inlånade externa personer som varit oumbärliga.
    Vi tar nu sats mot arrangemanget av finalen i Europacupen 15-17 september.
// Tävlingsledningen NVM
Uppdaterad: 27 JUL 2017 20:39 Skribent: Johan Ekstam
Epost: This is a mailto link

Nya medlemmar måste fylla i medlemsansökan och skicka in till styrelsen innan avgifterna betalas. Medlemskap i föreningen beviljas genom styrelsebeslut.

Medlemsavgiften för 2019 är:

- Aktiv skytt 400 kr
- Nybörjare/junior 200 kr
- Stödjande medlem 100 kr.
- Aktiva nationella pistolskyttar (ej lp) tillkommer en verksamhetsavgift 100 kr.
- 2019 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.
För att få tävlingslicens för år 2019 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening, se även info www.skyttesport.se
Medlemsavgift och verksamhetsavgift inbetalas på I 2 Skf pg 393578-0. Kom ihåg att uppge namn, adress och fullständigt personnummer. 
/ Kassören
 

Postadress:
I 2 Skytteförening - Skyttesport
Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info