Medlemsansökan I 2 Skf - Kungl Värmlands Regementes SF - Skyttesport - IdrottOnline Klubb

Medlemsansökan

Nya medlemmar måste fylla i medlemsansökan och skicka in till styrelsen innan avgifterna betalas. Medlemskap i föreningen beviljas genom styrelsebeslut. Beviljat medlemskap bekräftas genom en kontakt från en styrelsemedlem samt tillsänt välkomstbrev.

Medlemsavgiften för 2018 är:

- Aktiv skytt 400 kr.
- Nybörjare/junior 200 kr.
- Aktiva nationella pistolskyttar (ej lp) tillkommer en verksamhetsavgift 100 kr.
- För att kunna tävla behöver du dessutom lösa en tävlingslicens. Kontakta din grenledare eller kassören för mer information.
Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter