Hoppa till sidans innehåll

Brommastafetten 2018

16 AUG 2018 20:35
Fredag den 24 augusti deltager fem gevärsskyttar från I 2 Skf i Brommastafetten. Tävlingen är en lagtävling och genomförs som en skyttestafett
  • Skapad: 16 AUG 2018 20:35

För fyrtiotredje gången avgörs i år Brommastafetten. Tävlingen har under dessa år blivit populär och många av landets elitskyttar menar att det är årets mest prestigefyllda tävling.

Tävlingen avgörs på Stålboda Skyttecenter i Kungsängen i Stockholm. Tävlingsdagen är fredagen den 24 augusti och tävlingen beräknas pågå från 12.30 till c:a kl 19.00.

I tävlingen deltar landets 20 främsta skytteföreningar med var sitt femmannalag. De deltagande föreningarna har genomgått kvalificeringar för att få en plats i Brommastafetten. Tävlingen avgörs i form av stafettskytte, vilket innebär att tävlingen lätt går att följa även för den oinvigde på ett enkelt sätt. Stafettskytte innebär också att det sätts en stor nervpress på de deltagande skyttarna och när det är samtidigt landets främsta skyttar på plats så är allt upplagt för en spännande och dramatisk dag i Kungsängen

Tävlingen går att följa direkt i realttid, skott för skott på hemsidan www.brommastafetten.se

Magnus Lindqvist, Tim Knoblauch, Frida Franz, Urban Mattsson, Johan Ekstam utgör laget från Kunglig Värmland Regementes Skytteförening.

/ Grenledare gevär

Skribent: Johan Ekstam
Epost: Adressen Gömd

Styrelsen - Hans Törnevik

Gevär - Johan Ekstam

Pistol - vakant

Automat - Nils-Erik Karlsson

Nya medlemmar måste fylla i medlemsansökan och skicka in till styrelsen innan avgifterna betalas. Medlemskap i föreningen beviljas genom styrelsebeslut.

Medlemsavgiften för 2019 är:

- Aktiv skytt 400 kr
- Nybörjare/junior 200 kr
- Stödjande medlem 100 kr.
- Aktiva nationella pistolskyttar (ej lp) tillkommer en verksamhetsavgift 100 kr.
- 2019 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.
För att få tävlingslicens för år 2019 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening, se även info www.skyttesport.se
Medlemsavgift och verksamhetsavgift inbetalas på I 2 Skf pg 393578-0. Kom ihåg att uppge namn, adress och fullständigt personnummer. 
/ Kassören
 

Postadress:
I 2 Skytteförening - Skyttesport
Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info