Hoppa till sidans innehåll

Om pistolskyttemärken


Om du vill erövra skyttemärken, skall du hålla koll på dina resultat på det skjutkort som finns att ladda ned. Fyll i allt du vet, skriv sedan ut det, och för in resultat allt eftersom du klarar ett prov för ett märke. Se också till att någon (minst guldmärkesinnehavare), t.ex. skjutledaren, intygar med en signatur. Du har med dig skjutkortet hela året och ser till att det är den märkesansvarige till handa senast 10 januari påföljande år. Fullgjorda prov på inlämnat/insänt skjutkort betraktas som en beställning av märkena i fråga. För en del märken, som årtalsmärken, gäller detta efter att man uppfyllt fordringarna det antal år som är stipulerat (vanligen tre år).

Betalning för märken du beställer erlägger du senast 31 januari till föreningens plusgiro eller Swishkonto. Ange att det gäller pistolmärken, ditt namn och skytteåret, t.ex. ”Pistolmärken, Nisse Hult, 2020”. Märkena får du i vanliga fall på föreningens årsmöte i mars.

Vår förening är ansluten till två förbund, Svenska Pistolskytteförbundet (SPSF) och Svenska Skyttesportförbundet (SvSF). Varje förbund har sin egen uppsättning skyttemärken. Hur de ser ut och vad som krävs för att erövra dem framgår av det informationsmaterial du når via länkarna i kolumnen till vänster. Skyttesportmärken kan du själv beställa direkt från GESAB, om du inte vill att föreningen gör det åt dig.

Märkesansvarig är Ulf Magnusson.

Uppdaterad: 12 MAJ 2020 22:13 Skribent: Johan Lindqvist
Epost: Adressen Gömd

I 2 skf och KPSK har av Skyttesportförbundet fått det stora nöjet att tillsammans arrangera SM Pistol 25 o 50m 2020. Boka redan nu in 21-23 augusti för denna häftiga tillställning.

Till detta behöver vi funktionärer och det finns uppgifter för alla. Vi kommer att genomföra utbildningar så att alla ska känna sig säkra i sin roll i laget.

Ansvarig för bemanningen är Hans Törnevik som gärna tar emot din intresseanmälan.

Postadress:
I 2 Skytteförening - Skyttesport
Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info