Klubbinfo

Historik

Kunglig Värmlands Regementes Skytteförening bildades 15 juni 1909 på Trossnäs fält och vi får tacka initiativtagaren sergeant Carl Nyrén för detta. Inledningsvis förkortades föreningens namn I 22 skf men när regemetet bytte nummer 1939, ändrades det till I 2 skf. Föreningen tillhör idag en av de äldre föreningarna i Värmland. Föreningen har upplevt flytten både från Trossnäs och Karlstad samt ett antal hot om att regementet skulle läggas ned. Många befarade nog att föreningen skulle gå samma väg som regementet år 2000, men är idag en aktiv förening med stora framgångar.

Medlemmar

Inledningsvis var enbart militärer anslutna till föreningen. Detta ändrades emellertid då flytten skedde till Karlstad 1913 varvid all anställd personal kunde bli medlemmar. Sedan många år tillbaka är nu alla välkomna att bli medlem i föreningen. Idag har föreningens medlemmar i huvudsak en civil bakgrund och näring.

I 2 Skytteförening - Skyttesport

Bildad 1909-06-15
Föreningsnummer 16751-38
Postadress Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad
Telefon [saknas] Information
E-post This is a mailto link
Hemsida https://www.i2skf.se
PlusGiro 393578-0
Organisationsnummer 874001-1211
Föreningens hemsidor

En helg med massor av skytte är till ända.

KPSK o I 2 skf tackar ALLA som varit på Sörmon denna helg.

Alla deltagare som, trots vissa problem med väder o vind samt lite förändrat schema, genomfört tävlingarna för sina individuella och sina lags framgångar.

Alla funktionärer som trotsade regnskurar och strålande sol för att få det att fungera.

Alla som inte sett sina nära och kära sedan i torsdags då de varit upptagna med annat sedan dess.

Tack allihop.

Postadress:
I 2 Skytteförening - Skyttesport
Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad

Kontakt:

Genom att handla hos
affärer anslutna till
Sponsorhuset får du och

föreningen pengar tillbaka.
Följ länken för att läsa
reglerna o registrera dig.

Spela med Svenska Spel
och