Medlemsansökan

Nya medlemmar måste fylla i medlemsansökan och skicka in till styrelsen innan avgifterna betalas. Medlemskap i föreningen beviljas genom styrelsebeslut. Beviljat medlemskap bekräftas genom en kontakt från en styrelsemedlem samt tillsänt välkomstbrev.

Medlemsavgiften för 2020 är:

- Aktiv skytt 400 kr

- Nybörjare/junior 200 kr

- Stödjande medlem 100 kr.

- Aktiva nationella pistolskyttar (ej lp) tillkommer en verksamhetsavgift 100 kr.

Medlemsavgift och verksamhetsavgift inbetalas på I 2 Skf pg 393578-0 alt. Swish 123 617 3637. Kom ihåg att uppge namn, adress och fullständigt personnummer.

- 2020 års tävlingslicens är 300:- för seniorer och 150:- för juniorer. Junior är man från och med det år man fyller 15 år, till och med det år då man fyller 20. Avgiften är ej obligatorisk för ungdomar upp till och med det år de fyller 14.

För att få tävlingslicens för år 2020 betalar du in avgiften för tävlingslicensen på Svenska Skyttesportförbundets bankgiro 834-7718. I meddelandefältet skriver du i nämnd ordning: ditt IID-nummer, gren och förening, se även info www.skyttesport.se

/ Kassören

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange minst en målsman

Postadress:
I 2 Skytteförening - Skyttesport
Ingeborg Palmgren, Nävervägen 6
65351 Karlstad

Kontakt:

Genom att handla hos
affärer anslutna till
Sponsorhuset får du och

föreningen pengar tillbaka.
Följ länken för att läsa
reglerna o registrera dig.

Spela med Svenska Spel
och